Accident provocat de un şofer băut din Botoşani! A intrat cu maşina înt-un şofer la fel de beat - FOTO

Doi şoferi care s-au urcat băuţi la volan s-au ciocnit cu maşinile, unul dintre aceştia fiind rănit. 

Accident provocat de un şofer băut din Botoşani! A intrat cu maşina înt-un şofer la fel de beat - FOTO

Accident rutier, sambata dupa amiaza, la Vicovu de Jos, dupa ce masinile a doi soferi bauti s-au ciocnit. Autoturismele au fost avariate iar unul dintre soferi a fost ranit.

Un sofer de 42 de ani, pe nume Farcas Constantin, din comuna Curtesti, judetul Botosani, in timp ce conducea autoturismul din directia comuna Putna catre comuna Galanesti, ajungand in centrul comunei Vicovu de Jos, pe un sector de drum in curba periculoasa la dreapta, a intrat in depasirea unui autoturism care circula in fata sa.

Pe contrasens insa, masina acestuia a acrosat frontal o autoutilitara condusa de Gore Dorin, de 42 de ani, din comuna Galanesti, care circula regulamentar. In urma impactului a rezultat vatamarea corporala usoara a lui Gore Dorin. La fata locului au ajuns echipaje de la SMURD dar si politistii.

Surpriza a venit atunci cand agentii au verificat pe cei doi soferi cu etilotestul. Farcas Constantin avea o alcoolemie de 0,74 mg/l alcool pur in aerul expirat, iar Gore Dorin o alcoolemie de 0,61 mg/l alcool pur in aerul expirat. Cei doi au fost condusi la spital pentru recoltarea de probe de sange in vederea stabilirii alcoolemiei, asa cum cere procedura.

Politistii au deschis dosar penal de cercetare pentru vatamare corporala din culpa dar si pentru conducerea vehiculului pe drumurile publice in stare de ebrietate.

Sursă text şi foto: InformaţiaTa de Suceava





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CFR Cluj – Sepsi, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:53
18

CFR Cluj și Sepsi se întâlnesc în această seară în etapa a șaptea a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Î...

Credincioșii dorohoieni, pelerini în Sâmbăta lui Lazăr (Foto)

astăzi, 16:52
35

Cu multă bucurie, preoții și credincioșii din orașul Dorohoi și din împrejurimi au participat mai întâi la Vecernia Intrării Domnului în Ierusalim.După slujba Vecer...

Cu botoșăneanca Simona Radiș în barcă: România câștigă Aurul la ”proba-regină” de 8+1, la Europenele din Ungaria!

astăzi, 16:08
76

Echipajul de 8+1 al României, format din Magdalena Rusu, Roxana Anghel, Adriana Adam, Maria Lehaci, Mădălina Bereș, Amalia Bereș, Ioana Vrânceanu, Simona Radiș și Victoria Petreanu a adus ță...