Accident provocat de un bărbat care nu a mai reușit să focalizeze drumul!

Polițiștii au fost sesizați prin apel 112 de producerea evenimentului și martorii au transmis că șoferul ar putea fi sub influența alcoolului.

În cursul zilei de vineri, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Bălușeni a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale, iar conducătorul auto este posibil să se afle sub influența alcoolului.

Echipajul de poliție direcționat la fața locului, a stabilit următoarea situație de fapt:

Un bărbat de 40 de ani, din comuna Bălușeni, în timp ce se afla la volanul unui autoturism și ar fi efectuat manevra de mers înapoi, ar fi provocat un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest și prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de refuz de prelevare de mostre biologice de sânge.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Fascinat de tatăl său la paradele militare din Botoșani, și-a construit propria carieră: ”Armata m-a format ca om!”

astăzi, 08:24

Şcoala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri de Logistică ”Gheorghe Lazăr” Chitila a primit o nouă serie de cursanți, iar experiențele celor care au absolvit vara aceasta r...

Muzeu în aer liber: Circuit turistic în Cimitirul Armenesc din Botosani! (Foto)

astăzi, 07:50

Municipiul Botoșani a aderat la ASCE - Association of Significant Cemeteries in Europe şi a înscris Cimitirul Armenesc din Botoșani  în Ruta Culturală a Cimitirelor Europene. Asoc...

20 septembrie pe Știri Botoșani. Prefectul îi trimite pe sinistrați la muncă, au vrut să demită primarul cu semnături false și Elena Udrea vine la Botoșani!

astăzi, 07:30

20 septembrie 2008 Prefectul ii trimite pe sinistrati la munca Aflat în vizita la sinistratii din Radauti Prut, prefectul de Botosani a constatat cu surprindere cum persoanele care au fost...