Accident produs de un șofer de 19 ani, din Dorohoi: Două persoane rănite, mașinile avariate!

Cauza accidentului este viteza excesivă. Conducătorul auto în vârstă de 19 ani a pierdut controlul asupra volanului, a intrat pe contrasens și s-a izbit într-o mașină care circula regulamentar.

Accident produs de un șofer de 19 ani, din Dorohoi: Două persoane rănite, mașinile avariate!
Accidentul rutier s-a petrecut miercuri, la ora 16:30, pe DN17, între localitatea Ilișești și municipiul Suceava. Un tânăr de 19 ani, din municipiul Dorohoi, județul Botoșani, în timp ce conducea autoturismul, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de către un bărbat de 30 de ani, din comuna Breaza.
 
Din accident a rezultat vătămarea corporală a unei femei de 39 de ani, din comuna Breaza, precum și rănirea ușoară a unui tânăr de 18 ani, din comuna Breaza, ambii pasageri în autoturismul condus regulamentar de bărbatul de 30 de ani.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri, după care li s-au recoltat mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Județul Botoșani se află sub atenționare de Cod Galben. Sfaturile pompierilor!

astăzi, 10:06
539

Astăzi, începând cu ora 10.00 și până la ora 23.00, meteorologii anunță instabilitate atmosferică temporar accentuată.În intervalul menționat, vor fi perioade cu in...

Comuna din Botoșani care își cinstește valorile: Distincții pentru sportivi și artiști, un mare campion a devenit Cetățean de Onoare! (Foto)

astăzi, 09:44
334

La inițiativa primarului Marian Luchian, Consiliul Local și Primăria Hlipiceni au acordat Titlul de Cetățean de Onoare lui Romeo Gontineac, fost jucător profesionist de rugby, de trei ori campio...

Concedierile silenţioase din business: Județul Botoșani, pe lista cu ”cele mai lovite industrii”!

astăzi, 09:17
123

O analiză a Ziarului Financiar, pe baza răspunsurilor primite de la inspectoratele teritoriale de muncă din 19 judeţe, printre care și Botoșani, arată că fenomenul concedierilor colective s-a ...