Accident pe un drum din județ: Mașini avariate din cauza neatenției la volan

Ambii È™oferi au fost testaÈ›i cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. 

Două maÈ™ini au intrat în coliziune luni, 17 iulie 2023, în jurul orei 18:00, pe drumul naÈ›ional 29B Dorohoi-BotoÈ™ani, în localitatea Dealu Mare.

Din primele cercetări, se pare ambele autoturisme, un Seat È™i un Audi, circulau pe direcÈ›ia de mers  BotoÈ™ani – Dorohoi.

În localitatea Dealu Mare, È™oferul autoturismului Seat, un tânăr din Dorohoi, a intrat în depășire, moment în care È™oferul autoturismului Audi, o femeie din comuna Suharău, a virat stânga pentru a intra într-o curte. În urma impactului nu au rezultat victime, însă, ambele autoturisme au suferit daune.

La faÈ›a locului s-au deplasat două echipaje din cadrul PoliÈ›iei Municipale Dorohoi care au început cercetările la faÈ›a locului.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor exacte ale producerii accidentului și aplicarea măsurilor procedurale, potrivit Dorohoinews.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod roșu de ploi torențiale și abundente în județul Galați!

astăzi, 10:13

Meteorologii au emis o nouă atenÈ›ionare meteo pentru judeÈ›ul GalaÈ›i. Astfel, pe 30 septembrie de la ora 00:00 până la ora 09:00 va fi COD ROȘU. În judeÈ›ul GalaÈ›i va ploua torenÈ...

Școală din județul Botoșani, decorată de președintele României!

astăzi, 09:57

Școala Gimnazială „Mihail Sadoveanu” din IbăneÈ™ti va fi decorată, pe 8 octombrie, la Palatul Cotroceni de Klaus Iohannis, preÈ™edintele României. Această distincÈ›ie va fi o...

Ce măsuri ia Dinamo împotriva huliganului care a aruncat cu scaunul după arbitru la meciul cu FC Botoșani!

astăzi, 09:09

Concret, în minutul 90+2 al duelului de pe stadionul Arcul de Triumf, un suporter furios al „Câinilor”, aflat în tribune, a aruncat cu un scaun spre arbitrul asistent Cos...