Accident pe trecerea de pietoni. Șoferița a plecat de la locul faptei

Accident pe trecerea de pietoni. Șoferița a plecat de la locul faptei

O tânără, în vârstă de 26 de ani, din municipiul Botoșani, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe Calea Națională, dinspre strada Marchian, ar fi surprins și accidentat un pieton, în vârstă de 55 de ani, care se angajase în traversarea părții carosabile, pe marcajul pietonal, a anunțat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

Potrivit polițiștilor direcționați la locul accidentului, care a avut loc miercuri, conducătoarea auto ar fi avut o discuție cu victima, care a fost proiectată pe marcajul pietonal și apoi ar fi părăsit locul producerii evenimentului rutier, încălcând astfel obligațiile pe care le are orice conducător auto implicat într-un accident cu victimă.

„Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție”, a declarat Delia Nenișcu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Târgul Liceelor la Botoșani, dedicat elevilor de clasa a VIII-a. Președinte CJE: „Totdeauna să vă urmați pasiunea și să credeți în voi” (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
1184

Vineri a debutat ediția 2024 a Târgului Liceelor la Botoșani și Dorohoi. Evenimentul s-a desfășurat în două locații în același timp: în Sala de Sport a Colegiului Tehni...

Bursa locurilor de muncă la Botoșani, sute de șomeri au fost prezenți! Director AJOFM: „Sperăm să aveți un statut schimbat pe piața muncii!” (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
638

Vineri dimineață, la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” din municipiul Botoșani s-a desfășurat Bursa Locurilor de Muncă.Evenimentul este organizat de Agenția Județeană pentru...

Unul dintre microbuzele școlare electrice destinate elevilor din mediul rural a fost prezentat, marți, la Botoșani! (foto, video)

Marţi, 14 Mai 2024
915

Marți dimineață, în Piața Revoluției din municipiul Botoșani a fost făcută prezentarea unuia dintre microbuzele școlare electrice care vor ajunge în comunele din județul Botoșan...