Accident mortal: Un tânăr de 26 de ani a murit în mașina unui șofer beat!

Beat la volan, conducătorul auto în vârstă de 24 de ani a pierdut controlul într-o curbă în care a intrat cu viteză, în condițiile unui carosabil umed. În urma accidentului, tânărul de 26 de ani, pasager în autoturism, și-a pierdut viața.

Accident mortal: Un tânăr de 26 de ani a murit în mașina unui șofer beat!
În cursul zilei de duminică, un bărbat de 24 de ani, din comuna Mileanca, se deplasa cu autoturismul pe direcţia Mileanca-Scutari. Pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la un carosabil umed, într-o curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens, a părăsit partea carosabilă, împrejurare în care s-a izbit în malul unui şanţ, după care s-a răsturnat pe carosabil.
 
În urma accidentului a rezultat decesul unui tânăr de 26 de ani, pasager în autoturism.
 
Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, valoarea rezultată fiind de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma recoltării probelor biologice s-a stabilit că acesta avea o alcoolemie de 0,70 g/l alcool pur în sânge.
 
Ieri, șoferul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive. În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
356

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
496

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
619

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...