Accident mortal pe un drum din județul Botoșani! FOTO

S-au aflat la momentul și la locul nepotrivit! Un om și-a pierdut viața pe șosea, iar alte trei persoane au ajuns la spital în urma unui accident produs luni la amiază.

Accident mortal pe un drum din județul Botoșani! FOTO

Un grav accident rutier s-a petrecut luni la amiază, în localitatea Carasa, comuna Corlăteni, din județul Botoșani. Un autoturism Opel Astra a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal într-o mașină Volkswagen Golf staționată, lângă care se aflau două persoane. Una dintre acestea, un bărbat, a fost rănit grav de mașina care circula pe contrasens. Medicii sosiți la fața locului au încercat să îl salveze, însă gravitatea rănilor rezultate din impactul violent au făcut ca eforturile cadrelor medicale să fie zadarnice, fiind declarat decesul. 

Martorii spun că mașina Volkswagen Golf oprise pe marginea carosabilului pentru ca cei doi pasageri, soț și soție, să coboare, iar atunci când aceștia se pregăteau să scoată bagajele autoturismul Opel Astra a venit spre ei, luându-i în plin. Impactul a fost unul extrem de violent, cele două mașini fiind aruncate la câțiva metri.

În stare gravă sunt și șoferița din mașina staționată, precum și o bătrână aflată lângă mașină, ambele persoane fiind transportate cu ambulanțele la spital. De asemenea, a ajuns la spital și conducătorul auto care a provocat accidentul rutier.

"În urma impactului a rezultat decesul unui bărbat de 74 de ani, care se afla la partea din spate a celui de-al doilea autoturism şi rănirea a două femei, de 52, respectiv 78 de ani, care se aflau în acelaşi autovehicul, precum şi vătămarea corporală a conducătorului auto de 55 de ani", a precizat inspector de poliţie Maria Carp, purtător de cuvânt al Inspectoratului. de Poliție Județean Botoșani.

Conducătorul auto a refuzat testarea alcoolscopică, fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost deschis un dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
121

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
147

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
221

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...