Accident mortal. Motociclist spulberat de un autoturism în Orășeni-Deal

Accident mortal. Motociclist spulberat de un autoturism în Orășeni-Deal

Un accident rutier mortal a avut loc, miercuri după-amiază, pe drumul județean 208C, în localitatea Orășeni-Deal, a afirmat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), Delia Nenișcu.

Potrivit acesteia, un tânăr de 27 de ani, care se deplasa cu o motocicletă pe sensul de mers dinspre Vorona înspre Botoșani, a pierdut controlul asupra direcției și a intrat în coliziune cu un autoturism, care circula pe același sens, condus de către un bărbat de 42 de ani.

Motociclistul a fost grav rănit, fiind proiectat la câțiva metri de punctul impactului, iar echipajul de terapie intensivă mobilă l-a resuscitat câteva zeci de minute fără rezultat, traumele și leziunile suferite dovedindu-se incompatibile cu viața.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Oamenii legii au demarat o anchetă in rem pentru stabilirea cu exactitate a tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

„În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând ca, în funcție de rezultate, să fie dispusă o soluție procedurală”, a afirmat Delia Nenișcu.

Imagini de la fața locului pot fi vizualizate pe Facebook.

 

Spune-ne opinia ta