Accident mortal la Cândești, produs de un tânăr fără permis. O persoană a decedat, iar altele trei au ajuns la spital în stare gravă (fotogalerie)

Accident mortal la Cândești, produs de un tânăr fără permis. O persoană a decedat, iar altele trei au ajuns la spital în stare gravă (fotogalerie)

Anul 2023 a început cu tragedii pe străzile din județul Botoșani. În noaptea de luni spre marți, în jurul orei 23:40, pe raza localității Cândești, a avut loc un accident mortal, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

Potrivit IPJ din Botoșani, evenimentul a fost produs de un tânăr, în vârstă de 23 de ani. Acesta, din comuna Cândești, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe drumul comunal DC 75, în localitatea Cândesti, a pierdut controlul asupra direcției de mers, împrejurare în care a intrat în impact cu un pod și cu gardul unei locuințe.

În mașina condusă de acesta se aflau cinci tineri cu vârste cuprinse între 19 și 28 de ani. În urma impactului au rezultat 4 victime, dintre care una a decedat.

La fața locului au ajuns salvatori atât din Botoșani, cât și din județul Suceava. 

„Alături de pompierii militari sireteni, au intervenit un echipaj de la SAJ Siret, o ambulanță SMURD de la Detașamentul de Pompieri Dorohoi și alte două echipaje ale SAJ Botoșani. S-au început manevre de resuscitare pentru victima inconștientă, concomitent fiind acordat primul ajutor medical pentru celelalte victime. Din nefericire, pentru victima resuscitată (un tânăr de 20 de ani) nu s-a mai putut face nimic, și în ciuda manevrelor de resuscitare a fost declarat decesul”, a precizat Alin Găleată, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) din Suceava.

Conducătorul auto nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

„Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și conducere fără permis de conducere”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ din Botoșani.





 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani și CL! (foto, video)

Marţi, 30 Aprilie 2024
687

Marți dimineață, membrii Alianței Dreapta Unită și-au depus candidaturile pentru Primăria municipiului Botoșani și pentru Consiliul Local.Astfel, din partea ADU va candida pentru funcția...

O tânără din Botoșani, Ioana Vasilachi: „Străbunicul a ținut să îmi transmită să nu uit niciodată de Dumnezeu, familie și jurământul pe care l-am depus față de țară.”

Luni, 29 Aprilie 2024
5897

Povestea Ioanei Vasilachi își are rădăcinile în comuna Mileanca. O comună despre care nu toată lumea știe prea multe, care este departe de civilizația orășenească, însă care adună o com...

Cel mai mare dispensar medical din mediul rural, realizat într-o comună din Botoșani! (foto, video)

Luni, 29 Aprilie 2024
1290

În comuna Mihai Eminescu din județul Botoșani a fost realizată recepția lucrărilor la cel mai mare dispensar medical uman din mediul rural. Evenimentul a avut loc luni, la ora 13:00.Inv...