Accident MORTAL în Dorohoi. Femeie târâtă câțiva metri de o betonieră, de pe trecere

Accident MORTAL în Dorohoi. Femeie târâtă câțiva metri de o betonieră, de pe trecere

Un accident rutier mortal s-a petrecut vineri, 26 iunie a.c., pe strada Salciilor din municipiul Dorohoi. O bătrână a fost acroșată de o betonieră, roțile mastodontului trecând peste aceasta și prinzându-i piciorul. Femeia a fost târâtă de autoutilitară circa 4,5 metri, decedând în drum spre spital.

Tragedia s-a produs în jurul orei 14:00. Potrivit anchetatorilor, un conducător auto în vârstă de 63 de ani, din localitatea Suharău, a efectuat un viraj la stânga, moment în care a acroșat-o pe femeie, din municipiul Dorohoi, în vârstă de 71 de ani, pe o trecere de pietoni.

Victima a fost găsită de către echipajul de ambulanță direcționat la fața locului într-o baltă de sânge. Inițial, polițiștii încadraseră fapta șoferului drept vătămare corporală din culpă.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Femeia a fost transportată inițial spre Spitalul Municipal din Dorohoi, apoi transferată spre Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean „Mavromati”, însă în drum spre Botoșani, cadrele medicale au declarat decesul, ca urmare a hemoragiei acute și a multiplelor traumatisme.

Polițiștii au deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând să stabilească cu exactitate circumstanțele producerii evenimentului.

 

Spune-ne opinia ta