Accident între Flămânzi și Prăjeni. Specialiștii din sănătate și mediu au fost solicitați la fața locului

Accident între Flămânzi și Prăjeni. Specialiștii din sănătate și mediu au fost solicitați la fața locului

Vineri după-amiază, specialiști din cadrul Gărzii de Mediu și Direcției de Sănătate Publică (DSP) din Botoșani au fost solicitați prin apel 112, pentru a interveni la un accident rutier produs între orașul Flămânzi și satul Prăjeni.

Două autoturisme s-au izbit frontal, după o neacordare de prioritate, iar unul dintre acestea transporta deșeuri medicale de mare risc.

La fața locului a fost solicitată o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (IJSU) din Botoșani, o ambulanță și un echipaj de poliție. Totodată, au fost solicitați prin apel 112 specialiști din cadrul DSP și comisari de mediu.  

Comisarii din cadrul Gărzii de Mediu s-au asigurat că deșeurile periculoase nu afectează în niciun fel mediul înconjurător, iar specialiștii din sănătate au verificat dacă există vreun risc biologic după producerea accidentului.

În urma impactului dintre cele două mașini unul dintre șoferi a fost ușor rănit. Din fericire, autoritățile nu au identificat niciun pericol din punct de vedere al mediului sau al sănătății.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
171

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
173

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
254

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...