Accident în județul vecin: o șoferiță a lovit patru pietoni, printre care și un copil de 9 ani (fotogalerie)

Accident în județul vecin: o șoferiță a lovit patru pietoni, printre care și un copil de 9 ani (fotogalerie)

Patru pietoni, cu vârste cuprinse între 9 și 41 de ani, au fost loviți de un autoturism, joi după-amiază, în municipiul Suceava.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Suceava, la volanul autoturismului se afla o femeie, în vârstă de 58 de ani.

Aceasta se deplasa cu autoturismul pe strada Calea Unirii, moment în care a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe trotuar și a acroșat ușor o femeie de 41 de ani. Victima se afla în compania altor trei persoane de gen feminin, cu vârste de 9, 15 și 19 ani, care și ele au suferit leziuni ușoare și atacuri de panică.

Ulterior, autoturismul condus de femeia de 58 ani a lovit usor un stalp de electricitate, conducătoarea auto suferind leziuni ușoare.

Toate persoanele implicate au fost transportate la spital pentru evaluare, fără a suferi leziuni grave.

Conducătoarea auto a fost testată si cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, fiindu-i prelevate si probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

La fața locului au intervenit și pompierii. 





 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
27

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...

Razie noctură a polițiștilor rutieri pe străzile din Botoșani! (foto)

astăzi, 13:12
41

În noaptea de 1 spre 2 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu Biroul de Ordine Publică, Șecțiile de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și 3 Hlipiceni și cu poli...

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
78

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...