Accident în apropiere de OMV. Două persoane au fost rănite

Accident în apropiere de OMV. Două persoane au fost rănite

Un accident soldat cu rănirea a două persoane a avut loc marți dimineață, pe strada Sucevei din municipiul Botoșani, în zona OMV. Cauza este efectuarea unei manevre fără asigurarea corespunzătoare.

Au fost implicate două persoane, respectiv două autoturisme: un bărbat de 32 de ani, aflat la volanul unui Audi, și o femeie care conducea un Ford Kuga. 

Cei doi șoferi circulau dinspre Calea Națională spre Primăverii, pe benzi de mers diferite. La un moment dat, femeia a virat spre benzinăria OMV, însă nu s-a asigurat, iar conducătorul din Audi a lovit-o din plin, în partea laterală.

Cele două persoane au suferit răni ușoare, fiind transportate cu un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță spre Spitalul de Urgență, pentru acordarea îngrijirilor medicale necesare. În schimb, autoturismele au fost grav avariate.

Bărbatul rănit acuza, însă, dureri în piept, la momentul preluării sale de către cadrele medicale de pe autospecială.

Cei doi conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANPC atenționează: Nu cumpărați de oriunde alimente pentru masa de Paște!

astăzi, 11:20
19

Președintele interimar al ANPC, Sebastian Hotca, a explicat că unul dintre cele mai importante aspecte de care ar trebui să ținem cont este, în primul rând, locul de unde ne facem...

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
61

Înaintea sărbătorilor pascale, polițiștii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale ...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
62

 Cu multă dorire în suflet pentru viaţa monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată şcoală isihastă. Aici, tânărul ...