Accident grav la Victoria. Patru persoane au fost transportate la spital (video)

Accident grav la Victoria. Patru persoane au fost transportate la spital (video)

Un grav eveniment rutier a avut loc, miercuri după-amiază, pe raza localității Victoria, din comuna Stăuceni, informează Dorina Lupu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) din Botoșani.

În accident au fost implicate un autoturism și o autoutilitară, iar în urma impactului dintre cele două autovehicule, patru persoane au fost rănite.

„La fața locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detașamentului Botoșani, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, una de descarcerare, ambulanța de terapie intensivă mobilă SMURD, dar și trei echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță”, a precizat Dorina Lupu.

La locul accidentului, pompierii au constatat că șoferul autoturismului, în vârstă de 72 ani, era încarcerat, fiind conștient. Salvatorii l-au imobilizat, după care l-au extras din autoturism și l-au predat echipajului medical. Toate cele patru victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Pompierii au acționat și pentru înlăturarea pericolului de izbucnire a unui incendiu, fiind deconectate bornele bateriilor.








 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Unul dintre microbuzele școlare electrice destinate elevilor din mediul rural a fost prezentat, marți, la Botoșani! (foto, video)

Marţi, 14 Mai 2024
904

Marți dimineață, în Piața Revoluției din municipiul Botoșani a fost făcută prezentarea unuia dintre microbuzele școlare electrice care vor ajunge în comunele din județul Botoșan...

La mulți ani! Asistenții medicali sărbătoriți la Botoșani printr-un simpozion! (foto, video)

Luni, 13 Mai 2024
517

Vineri, în sala „Mihai Eminescu” a Hotelului Rapsodia, a avut loc un simpozion organizat cu ocazia Zilei Internaționale a Asistenților Medicali. Tema din acest an a fost „Cal...

Zilele Municipiului Botoșani la final: Foc de artificii impresionant, spectacol emoționant oferit de The Motans! (foto, video)

Duminică, 12 Mai 2024
1455

Ultima seară de spectacole de la Cornișa de Zilele municipiului Botoșani a reunit mii de botoșăneni în ciuda vremii friguroase de afară.Pe scenă a urcat după ora 21:00 artistul The M...