Accident grav în Iași, provocat de un botoșănean

Accident grav în Iași, provocat de un botoșănean

Un accident rutier grav a avut loc, luni seară, în județul Iași. În eveniment a fost implicat și un autoturism din județul Botoșani. Potrivit bzi.ro, evenimentul s-a produs în Popricani și au fost implicate trei autoturisme, iar în urma impactului au rezultat 9 victime.

Din cele 9 victime, doar șase au ajuns la spital.

Botoșăneanul se afla la volanul unui autoturism marca Volkswagen, iar acesta nu ar fi acordat prioritate de trecere. Acesta conducea cu viteză, în curbă a pierdut controlul volanului, a ajuns pe sens opus, moment în care a acroșat celelalte două autoturisme care circulau regulamentar.

Șoferii autoturismelor au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative.

„Accident rutier la Popricani, 2 autovehicule cu 9 persoane implicate, dintre care 6 necesită transport la spital. La intervenție sunt Serviciul de Ambulanță Județean tip C2, echipaj de prim ajutor Det. 1, echipaj de prim ajutor Det 2, autospecială transport victime multiple”, a precizat prof. dr. Diana Cimpoeșu, șef UPU-SMURD Iași.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale de intervenție și două echipaje de prim ajutor calificat. La locul intervenției a ajuns și poliția, iar circulația este blocată.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(A) ROLAND PARTNERS S.R.L. - Comunicat de presă

astăzi, 10:52
2

Beneficiarul ROLAND PARTNERS S.R.L., cu sediul în Municipiul Botoșani, Str. George Enescu, Nr. 2, Bloc P2, Scara A, Etaj 3, Ap. 9, județul Botoșani, urmează să implementeze proiectul "...

Acuzații de BLAT după meciul Petrolul - FC Botoșani. ”Arătau ca niște maidanezi jigăriți, gudurându-se pe lângă botoșănenii veniți la sigur…” (Video)

astăzi, 10:03
210

Partida a avut o dinamică extrem de imprevizibilă, asta după ce în minutul 67 prahovenii au solicitat un penalty pentru un fault asupra lui Musi, fotbalist împrumutat de FCSB la Petrolu...

Anchetă la Botoșani, după ce un bebeluş de doar trei săptămâni a fost găsit mort!

astăzi, 08:57
360

Decesul unui bebeluş de trei săptămâni declanşează o anchetă a poliţiei, în Botoşani. Copilul a fost găsit fără viaţă, în patul lui, de către părinţii care au cerut a...