Accident grav! Bărbat încarcerat între fiare, după ce s-a dat cu BMW-ul peste cap! FOTO, VIDEO
ACCIDENT!

Accident grav! Bărbat încarcerat între fiare, după ce s-a dat cu BMW-ul peste cap! FOTO, VIDEO

Un grav accident de circulație, soldat cu o victimă, a avut loc, joi seară, pe o stradă din orașul Flămânzi. Un bărbat în vârstă de 49 de ani a rămas încarcerat după ce a intrat cu mașina într-un cap de pod.

Gheorghe R., de 49 de ani, se deplasa la volanul unui BMW 320 pe o stradă din orașul Flămânzi iar după o depășire a pierdut controlul asupra volanului, autoturismului s-a dat peste cap și s-a oprit cu roțile în sus într-un cap de pod.

Șoferul a rămas încercerat, martorii sunând la 112. Echipaje de pompieri, poliție și ambulanță au ajuns la locul accidentului.

Pompierii de pe descarcerare s-au chinuit minute bune să scoată victima din autoturism, fiind tăiată toată cupola.

Șoferul a fost preluat de echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă și transportat la Unitatea de Primire Urgențe. Acesta a suferit mai multe traumatisme. 

Polițiștii au reușit să îl testeze cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

"Din primele cercetări efectuate la fața locului rezultă faptul că o cauză a accidentului ar fi o depășire. Conducătorul auto a intrat într-o depășire iar la revenirea pe sensul său de mers a pierdut direcția de deplasare a autovehicului care s-a răsturnat și s-a izbit într-un cap de pod. Conducătoru auto a suferit leziuni corporale fiind necesară intervenția echipei de descarcerare", a declarat Eduard Iacob, din cadrul Poliției Rutiere. 














 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Misiune contracronometru, în această dimineață: Bărbat scos din fântână, soția a suferit un atac de panică! (Foto)

astăzi, 08:23
22

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost salvat de pompieri dintr-o fântână adâncă de aproximativ șapte metri. Misiunea contracronometru a avut loc, în urmă cu...

Comorile Botoșaniului: Bisericuța veche de aproape trei secole în care creștinii își unesc și astăzi destinele! (Foto)

astăzi, 07:57
54

Aici, în urmă cu mai bine de un sfert de secol, în micuța bisericuță de lemn pășea Regele Mihai al României.Bisericuța de lemn din Brăești este de o frumusețe cuceritoa...

Joaca unui copil de 6 ani: Tone de furaje făcute scrum în curtea bunicilor! (Foto)

astăzi, 07:19
417

S-a întâmplat seara trecută, în localitatea Cristești. Îngrijorați că incendiul ar putea să se extindă, oamenii au sunat după ajutor. La fața locului au ajuns,...