Accident cu victimă între Săveni și Ungureni, după o depășire imprudentă

Accident cu victimă între Săveni și Ungureni, după o depășire imprudentă

Un eveniment rutier soldat cu o victimă a avut loc, luni dimineață, pe drumul ce face legătura între localitățile Săveni și Ungureni.

Potrivit echipajului de poliție direcționat la fața locului, un bărbat, în vârstă de 45 de ani, se deplasa cu autoturismul pe DN 29, direcția de deplasare dinspre Ungureni înspre Săveni, s-ar fi angajat în depășirea unui autoturism, moment în care ar fi intrat în coliziune cu un autoturism care venea din sens opus.

În urma coliziunii dintre cele două autovehicule, un tânăr, în vârstă de 28 de ani, pasager în autoturismul care venea din sens opus, a fost rănit și transportat la spital.

„Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri. Polițiștii continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

Sursa FOTO: Radar Botoșani Oficial 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani și CL! (foto, video)

Marţi, 30 Aprilie 2024
837

Marți dimineață, membrii Alianței Dreapta Unită și-au depus candidaturile pentru Primăria municipiului Botoșani și pentru Consiliul Local.Astfel, din partea ADU va candida pentru funcția...

O tânără din Botoșani, Ioana Vasilachi: „Străbunicul a ținut să îmi transmită să nu uit niciodată de Dumnezeu, familie și jurământul pe care l-am depus față de țară.”

Luni, 29 Aprilie 2024
8038

Povestea Ioanei Vasilachi își are rădăcinile în comuna Mileanca. O comună despre care nu toată lumea știe prea multe, care este departe de civilizația orășenească, însă care adună o com...

Cel mai mare dispensar medical din mediul rural, realizat într-o comună din Botoșani! (foto, video)

Luni, 29 Aprilie 2024
1296

În comuna Mihai Eminescu din județul Botoșani a fost realizată recepția lucrărilor la cel mai mare dispensar medical uman din mediul rural. Evenimentul a avut loc luni, la ora 13:00.Inv...