Accident: Cinci persoane au ajuns la spital după impactul dintre două mașini

Șoferul unui autoturism Audi a pierdut controlul volanului și s-a izbit într-un autoturism Dacia Logan MCV. Imediat după impact, șoferul autotusimului Audi a fugit de la fața locului.

Accident: Cinci persoane au ajuns la spital după impactul dintre două mașini

Impact violent între două mașini, soldat cu rănirea a cinci persoane, s-a petrecut luni, 1 aprilie 2019, în jurul orei 21:50, pe strada Matei Basarab din Dorohoi.

Din primele cercetări se pare că șoferul unui autoturism Audi a pierdut controlul volanului și s-a izbit într-un autoturism Dacia Logan MCV. Imediat după impact, șoferul autotusimului Audi a fugit de la fața locului.

În urma impactului au rezultat cinci victime, șoferul autoturismului Dacia Logan MCV și patru din autoturismul Audi, au ajuns la spital. Polițiștii au început cercetările pentru stabilirea cauzelor exacte ale producerii accidentului și aplicarea măsurilor procedurale. (Andrei B.)

DorohoiNews.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bistro Provence, un loc unde simplitatea și eleganța se împletesc armonios pentru a crea o atmosferă relaxantă (galerie foto)

astăzi, 12:44
78

La Bistro Provence din Botoșani poți să savurezi o cafea de calitate sau o gustare delicioasă, dar și un pahar de vin în compania unui preparat simplu și gustos.Bucăt...

Ce pedeapsă a primit un bărbat care a urinat pe mașina de poliție, după ce s-a îmbătat și a provocat un accident rutier

astăzi, 12:39
74

Judecătoria Suceava l-a condamnat pe Cristinel C., aflat în prezent în Penitenciarul Botoşani, la pedeapsa de 4 ani și 20 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, tu...

Incendiu violent într-o gospodărie din Botoșani, proprietarul a sunat imediat la 112!

astăzi, 12:12
147

Incendiul violent a izbucnit, în urmă cu puțin timp, într-o gospodărie din localitatea Poiana. Îngrijorat că flăcările ar putea să ajungă la casă și celelalte contrucții, ...