Abia eliberat din penitenciar, a ajuns din nou după gratii!

Eliberat de aproape două săptămâni dintr-un penitenciar din Slobozia, un bărbat din Constanța s-a aciuat în Coțușca. După ce a băut în mai multe baruri din Botoșani și Curtești, bărbatul în vârstă de 47 de ani a vrut să dea o spargere la sediul unei societăți. 

Abia eliberat din penitenciar, a ajuns din nou după gratii!
În cursul zilei de miercuri, poliţiştii botoșăneni au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de un bărbat de 47 de ani, din judeţul Constanţa, domiciliat fără forme legale pe raza localităţii Coţuşca, bănuit de comiterea unei infracţiuni de tentativă la furt calificat.
 
În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că la data de 8 mai 2018, bărbatul, liberat din Penitenciarul Slobozia la sfârşitul lunii aprilie 2018, după ce a consumat băuturi alcoolice în mai multe locaţii de pe raza municipiul Botoşani şi a comunei Curteşti, a ajuns în jurul orei 23.00 în localitatea Baisa.
 
Aici, bărbatul a escaladat gardul împrejmuitor al unei societăţi private şi a încercat să pătrundă în interiorul acesteia, fiind însă surprins de un paznic.
 
În cauză se continuă cercetările, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la furt calificat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

Duminică, 19 Mai 2024
570

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

Duminică, 19 Mai 2024
69

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

Duminică, 19 Mai 2024
77

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...