A vrut să scape de purici, dar și-a incendiat adăpostul de animale

A vrut să scape de purici, dar și-a incendiat adăpostul de animale

Un mod de dezinsecție total greșit, folosit de un bărbat din comuna Avrămeni, a provocat un incendiu, miercuri după-amiază, în urma căruia a fost distrus parțial un adăpost de animale, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (IJSU), Dorina Lupu.

Potrivit sursei citate, acesta a vrut să scape de purici și a folosit flacăra de la o lampă cu gaz în interiorul grajdului.

„Într-un moment de neatenție, furajele depozitate în podul anexei s-au aprins. Când și-a văzut gospodăria amenințată de foc, bărbatul a cerut ajutor de la pompieri”, a menționat Lupu.

La fața locului au intervenit Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență și militarii Gărzii de Intervenție din Săveni, cu o autospecială cu apă și spumă.

„Aceștia au constat că ardeau furajele depozitate în podul anexei și o parte din acoperișul construcției, existând pericolul de propagare a flăcărilor la casă. Incendiul a fost stins în limitele găsite de pompieri”, a adăugat reprezentanta Inspectoratului.

 

Spune-ne opinia ta