A sunat la Poliție pentru a-și reclama propriul fiu!

După ce a provocat scandal în casa părinților, tânărul în vârstă de 22 de ani a luat cheile de mașina tatălui și a urcat la volan, chiar dacă nu deține permis de conducere. După ce mama tânărului a sunat la poliție, fiul scandalagiu a fost reținut pentru 24 de ore.

A sunat la Poliție pentru a-și reclama propriul fiu!
Duminică, poliţiştii municipiului Botoşani au fost sesizaţi de o femeie de 59 de ani, din municipiu, cu privire la faptul că fiul ei, de 22 de ani, provoacă scandal la domiciliu.
 
În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că tânărul, după ce a provocat scandal la locuinţa părinţilor săi, a luat din imobil cheile autoturismului tatălui său, pe care l-a condus pe strada Macului, deşi nu deţine permis de conducere.

Acesta a fost testat alcoolscopic, valoarea rezultată fiind de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

"În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt în scop de folosinţă, conducere sub influenţa alcoolului, conducere fără permis şi violenţă în familie, pe numele tânărului fiind emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore", a precizat inspector de poliție Maria Carp, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
2

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
280

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
52

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...