A spart geamuri și i-a înjurat pe angajații de la UPU. Jandarmii l-au prins și l-au dus din nou la Urgențe!

A spart geamuri și i-a înjurat pe angajații de la UPU. Jandarmii l-au prins și l-au dus din nou la Urgențe!
Duminică seara, în jurul orei 20.00, angajații de la Unitatea de Primire a Urgențelor, din cadrul Spitalului Județean Mavromatti, au solicitat ajutorul jandarmilor după ce un tânăr de 20 de ani a spart două geamuri de la ușile de acces și a adresat injurii și amenințări personalului medical și agentului de pază. După ce și-a epuizat toți nervii, tânărul a plecat de la UPU.

Jandarmii l-au depistat în apropierea spitalului și l-au condus din nou la Urgențe, de această dată pentru acordarea de îngrijiri medicale, deoarece la pumnul stâng avea o plagă care sângera. Ulterior, acesta a fost transportat la Secția de Psihiatrie.

Cadrele medicale spun că tânărul a ajuns la spital din cauza unei dureri la ureche, însă la un moment dat acesta a devenit extrem de violent din cauza timpului de asteptate care i-a fost atribuit conform codului de urgenta atribuit în triaj. Dacă inițial a manifestat doar o violență verbală, nu a durat mult și a început să amenințe și să înjure colectivul medical. Până să sosească forțele de ordine, tânărul a plecat, însă la ieșire a lovit cu putere geamurile ușilor de la intrarea în UPU.

Tot duminică, în jurul orei 15.30, un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice a distrus ecranul unui aparat electronic de jocuri de noroc dintr-un local specializat de pe strada Mihail Kogălniceanu, bărbatul fiind nemulțumit de modul "defectuos" de funcționare a acestuia, după propria afirmație.

În ambele cazuri, actele întocmite de jandarmi vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani, în vederea competentei soluționări.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
685

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
178

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
458

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...