A refuzat intelegerea amiabila, iar mai apoi s-a ales cu dosar penal!
ACCIDENT!

O soferita in varsta de 57 de ani, din municipiul Dorohoi, a dat un exemplu soferilor botosaneni cum sa NU procedeze atunci cand sunt implicati intr-un accident rutier.

A refuzat intelegerea amiabila, iar mai apoi s-a ales cu dosar penal!

 Arhiva  

Mai exact, dorohoianca se deplasa vineri la volanul unui autoturism Dacia, pe Calea Nationala, dinspre Piata Mare spre stadion, iar la semaforul de la Mall a izbit in spate un autoturism Skoda, condus de un barbat in varsta de 48 de ani, din municipiul Botosani, care oprise la semafor.

Cei doi conducatori auto au vrut initial sa se inteleaga pe cale amiabila, neexistand victime, insa la un moment dat soferita din Dorohoi s-a certat cu soferul Skodei, a urcat in masina si a plecat la Dorohoi. 

Intre timp, sotia barbatului de 48 de ani, pasagera pe scaunul din dreapta, s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgente cu durerei in zona cervicala.

Medicii au anuntat politistii, iar soferita din Dorohoi s-a ales cu dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si fuga de la locul accidentului. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
53

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
21

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...