A "parcat" în scuarul din giratoriu: Tinerii din mașină au vrut să ascundă plăcuța de înmatriculare și să se facă nevăzuți!

A "parcat" în scuarul din giratoriu: Tinerii din mașină au vrut să ascundă plăcuța de înmatriculare și să se facă nevăzuți!
În noaptea de duminică spre luni, la ora 02.30, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi despre faptul că în zona sensului giratoriu de la intersecţia Bulevardului Mihai Eminescu cu strada Marchian din municipiul Botoșani s-a produs un accident de circulație.
 
La faţa locului a fost găsit, oprit pe scuarul sensului giratoriu, un autoturism. Lângă mașină a fost identificat conducătorul auto, un tânăr de 22 ani,  din municipiul Botoşani. Acesta a fost testat alcoolscopic, valoarea indicată fiind de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Întrucât evenimentul rutier a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă, un echipaj al Poliției Locale s-a deplasat în sensul giratoriu unde s-a produs accidentul, unde s-a constatat și distrugerea unui indicator rutier cu semnificaţia Ocolire Dreapta, precum și a ornamentelor florale din sensul giratoriu.

Tinerii din autoturism, la prima vedere fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, au încercat să se sustragă de la locul accidentului şi să ascundă numerul de înmatriculare. Pentru că atât conducătorul auto cât şi ceilalţi apropiaţi ai tânărului, emanau halenă alcoolică a fost solicitat sprijinul unui echipaj de la Poliţie, care a preluat cazul, iar conducătorul auto a fost condus la Spitalul Judeţean pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. 

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. De asemenea,  De asemenea conducătorul auto, H. A., va fi sancţionat și pentru distrugere şi va suporta cheltuielile pentru pagubele produse în urma evenimentului rutier.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
1

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
278

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
52

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...