A ignorat semnalele polițiștilor, dar nu a durat mult și s-a izbit cu mașina într-un podeț de beton!

Șoferul în vârstă de 41 de ani, din Coșula, a fost reținut pentru 24 de ore. În urma accidentului, un pasager a fost rănit.

A ignorat semnalele polițiștilor, dar nu a durat mult și s-a izbit cu mașina într-un podeț de beton!
Poliţiştii rutieri au emis, miercuri, ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 41 de ani, din comuna Coşula, acesta fiind cercetat pentru comiterea infracţiunilor de refuzul sau sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice de sânge şi vătămare corporală din culpă.
 
În fapt, la data de 20.05.2019, în timp ce conducea un autoturism pe drumul judeţean DJ 208H, în localitatea Copălău, nu a oprit la semnalele unui echipaj de poliţie, continuându-şi deplasarea. La un moment dat, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un podeţ din beton.
 
Potrivit IPJ Botoșani, în urma impactului a rezultat rănirea pasagerului dreapta faţă, un bărbat de 31 de ani, care a refuzat acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a refuzat testarea alcoolscopică şi recoltarea de probe biologice de sânge.

În cauză se continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, urmând ca în cursul zilei de astăzi bărbatul să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
145

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
255

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
172

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...