A furat o mașină, dar a dat nas în nas cu polițiștii botoșăneni!

A furat o mașină, dar a dat nas în nas cu polițiștii botoșăneni!
Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Botoşani au fost sesizaţi, joi, de o femeie de 45 de ani, cu privire la faptul că în noaptea de miercuri spre joi persoane necunoscute i-au sustras autoturismul proprietate, parcat pe strada Griviţa.
 
Din cercetări a rezultat că, în perioada indicată de reclamantă, soţul acesteia a consumat băuturi alcoolice cu un tânăr de 24 de ani. Ulterior, acesta a sustras autoturismul în cauză, pe care l-a condus pe raza municipiului Botoşani.
 
În timp ce se afla pe strada Tudor Vladimirescu, bărbatul a fost oprit de un echipaj de poliţie pentru un control de rutină. Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, cu ocazia verificărilor, a rezultat că nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie.

"În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat, conducere sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis, urmând să fie dispuse măsuri conform prevederilor Codului de Procedură Penală", a precizat inspector de poliție Maria Carp, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
14

Înaintea sărbătorilor pascale, polițiștii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale ...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
25

 Cu multă dorire în suflet pentru viaţa monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată şcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
277

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...