A fost identificat obsedatul sexual de pe străzile din muncipiul Botoșani!

Polițiștii botoșăneni au reușit să îl identifice pe individul care a băgat spaima în mai multe femei din municipiul Botoșani pe care le-a acostat pe stradă și le-a pipăit.

A fost identificat obsedatul sexual de pe străzile din muncipiul Botoșani!

Este vorba de un adolescent în vârstă de 16 ani. Băiatul urmează a fi supus unei expertize psihiatrice și în funcție de concluziile medicilor specialiști oamenii legii vor stabili mai departe cursul anchetei. În acest caz polițiștii au deschis un dosar penal pentru agresiune sexuală după ce două femei au făcut plângere.

Femeile au povestit că au fost pipăite, în urmă cu câteva zile, de un tânăr care se plimba continuu pe strada Dreptăţii, în apropiere de Uvertura Mall, şi care se lega de femeile care treceau prin zonă.

Alte două femei au păţit acelaşi lucru, dar acestea nu au depus deocamdată plângere la poliţie, în schimb au ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe. Una dintre acestea a suferit un atac de panică în momentul în care a fost pipăită şi luată cu forţa în braţe de respectivul inidivid, iar o alta a căzut jos în timp ce încerca să scape din braţele bărbatului.

Este posibil ca individul să sufere de tulburări de comportament sau să fi fost sub influenţa unor substanţe interzise.

Tânărul le-ar fi spus oamenilor legii că le-a pipăit pe femei în glumă.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
357

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
496

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
620

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...