A fost identificat agresorul adolescentului de 17 ani, înjunghiat vineri în plină stradă!

În cursul zilei de astăzi, agresorul va fi prezentat instanţei de judecată, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

A fost identificat agresorul adolescentului de 17 ani, înjunghiat vineri în plină stradă!
În cursul zilei de marți, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Botoşani au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 17 ani, din comuna Avrămeni, acesta fiind bănuit de comiterea unei infracţiuni de lovire.
 
Din cercetări a rezultat că la data de 31 mai 2019, acesta, în timp ce se afla pe strada Scipione Bădescu, din municipiul Botoşani, pe fondul unui conflict anterior, folosind un obiect tăietor, a lovit în abdomen un minor de 17 ani. Ulterior, victima a fost transportată la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.
 
"În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmând ca în cursul zilei de astăzi tânărul să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive", a precizat inspector de poliție Maria Carp, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

Pacientul a fost transportat la Urgențe, fiind diagnosticat cu plagă înțepată prin înjunghiere, flanc drept, penetrantă, pacientul prezentând lichid în peritoneu. A fost dus direct în sala de operații, în prezent minorul fiind în afara pericolului.

Citeste si Botoșani: Adolescent la spital, după ce a fost înjunghiat în plină stradă!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
467

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
636

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
743

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...