A distrus cinci proprietăţi cu excavatorul, după ce angajatorul nu l-a plătit la timp

Un constructor român stabilit în Londra a fost arestat după ce a distrus cu excavatorul cinci vile de o valoare estimată la patru milioane de lire sterline. Bărbatul ar fi făcut gestul, revoltat fiind că nu şi-a primit banii la timp de la firma care îl angajase să lucreze la construirea celor cinci case

A distrus cinci proprietăţi cu excavatorul, după ce angajatorul nu l-a plătit la timp

Incidentul s-a petrecut la sfârşitul săptămânii trecute, în localitatea Buntingford, Hertfordshire, relatează BBC. Potrivit poliţiei locale, un bărbat a fost reţinut după ce a distrus intenţionat cinci vile noi.

Daniel Neagu, în vârstă de 30 de ani, stabilit în Londra de trei ani a fost acuzat de distrugere. Românul nu a dorit să susţină o pledoarie în cadrul audierii de la Curtea Magistraţilor din Hatfield unde a apărut luni, printr-o legătură video din arestul poliţiei.

În numai 20 de minute Daniel Neagu a reuşit să facă bucăţi pereţii celor cinci vile ale firmei McCarthy and Stone. Românul nu era angajatul direct al firmei respective, ci al companiei asociate, Fenton.

Purtătoarea de cuvânt a firmei McCarthy and Stone a declarat că locatarii caselor urmau să se mute în noile locuinţe săptămânile viitoare. "Aşteptăm raportul inginerului specialist în structuri pentru a putea realiza planul lucrărilor necesare în vederea reparării sau a reclădirii acestor proprietăţi. Suntem absolut devastaţi faţă de cumpărătorii afectaţi, iar prioritatea noastră este să menţinem legătura apropiată cu aceştia şi cu familiile lor şi să ne asigurăm că orice perturbare va fi limitată la minimum", a adăugat purtătoarea de cuvânt.

În prezent, Daniel Neagu se află în arest şi urmează să fie audiat la tribunalul din St Albans pe 10 septembrie.

Sursa:Gandul.info

 

Spune-ne opinia ta