A ajuns la Urgențe pe propriile picioare, după ce butelia i-a explodat în față!

A ajuns la Urgențe pe propriile picioare, după ce butelia i-a explodat în față!

A suferit arsuri de gradul I și II pe față și mâini, după ce a butelia pe care voia să o schimbe a explodat. Bărbatul în vârstă de 62 de ani, din localitatea Manolești, a reușit să le uimească pe cadrele medicale în momentul în care s-a prezentat în Unitatea de Primire Urgențe pe propriile picioare.

„Surprinzător, pacientul a ajuns pe propriile picioare, cu o maşină personală. A suferit arsuri de gradele I şi II pe faţă şi mâini și a fost internat în cadrul compartimentului de chirurgie plastică pentru tratament de specialiate”, a declarat un asistent din cadrul UPU-SMURD Botoșani. 

Incidentul în urma căruia a suferit arsurile s-a petrecut în gospodărie, atunci când bărbatul s-a apucat să schimbe o butelie. După ce a terminat, a vrut să verifice cu o brichetă etanșeitatea furtunului, moment în care s-a declanșat explozia. Cu toate că a suferit arsuri grave, bărbatul a avut putere să cheme o rudă și să o roage să-l ducă la spital. 

Cadrele medicale i-au acordat primele îngrijiri, însă urmează investigații amănunțite, pentru a se stabili dacă există și alte efecte ale exploziei. 


 

 

Spune-ne opinia ta

Articole similare

Neglijență explozivă la Vârfu Câmpului!

Duminică, 11 Decembrie 2016
1024

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
19

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
32

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
157

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...