Voluntariatul în context european, activitate cu multă energie la Colegiul Național „Grigore Ghica” din Dorohoi (fotogalerie)

Voluntariatul în context european, activitate cu multă energie la Colegiul Național „Grigore Ghica” din Dorohoi (fotogalerie)

Echipa EPAS (Școală ambasador a Parlamentului European) de la Colegiul Național „Grigore Ghica” din Dorohoi, a organizat marți, 17 mai 2022, activitatea „Voluntariatul în context European”.

Desfășurată în parteneriat cu Asociația pentru Protecția Consumatorilor Botoșani, (Ex - Centrul Europe Direct) și reprezentată de vicepreședintele executiv, domnul Radu Căjvăneanu, activitatea a avut drept grup țintă elevi din clasele IX – X și membrii programului EPAS.

Aceștia au primit informații utile despre Uniunea Europeană și au participat la o dezbatere despre voluntariat, în cadrul programului Promotorii voluntariatului în România ediția a treia, derulat de Secretariatul General al Guvernului României.  

Formatul întâlnirii a fost unul deosebit, domnul Radu Căjvăneanu implicând elevii în discuții antrenante, cu tact, profesionalism și umor. Materialele folosite i-au încântat pe elevi, și nu numai, acestea fiind de un real folos în folosirea atât a competențelor hard, dar mai ales a competențelor soft (leadership, lucrul în echip, intuiția, răbdarea, adaptabilitatea).

Mulțumim domnului Radu Căjvăneanu pentru pasiunea cu care și-a captivat audiența, pentru energia debordantă și, nu în ultimul rând, pentru disponibilitate. 

(prof. Monica Ifrim, coordonator Școală ambasador a Parlamentului European)
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

STUDIU: Somnul cu o sursă de lumină în cameră îngrașă și crește riscul unor afecțiuni grave

Duminică, 26 Iunie 2022
216

Expunerea la orice fel de lumină în timpul somnului crește riscul de obezitate şi alte probleme grave de sănătate, este concluzia unui studiu recent citat de CNN. Chiar și lumina slabă po...

Drapelul României sărbătorit de social-democrații botoșăneni (fotogalerie)

Duminică, 26 Iunie 2022
111

Drapelul României reprezintă mai mult decât o pânză tricoloră pe care o vedem arborată la sediile instituțiilor publice, pe lăncile militarilor ori în competițiile sport...

În cazul unui zbor anulat, cei afectați pot cere despăgubiri de până la 600 de euro

Duminică, 26 Iunie 2022
144

Legislația europeană le permite celor ce au de suferit din cauza unui zbor anulat să ceară companiei de transport o compensație ce poate ajunge și la 600 de euro. În plus, după cum a stab...