Vacanță în poligon: Elevii botoșăneni prind gustul vieții de militar (foto)

Participă la instrucții, asistă la exerciții militare, pun întrebări și primesc răspunsuri de la cei în măsură să răspundă: ostașii care fac parte din Batalionul 335 Artilerie ”Alexandru cel Bun”.

Vacanță în poligon: Elevii botoșăneni prind gustul vieții de militar (foto)

   Foto: Claudiu-Ionuț Avătăjiței

Proiectul „Militar pentru o zi”, organizat de Batalionul 335 Artilerie ”Alexandru cel Bun” din Botoșani, corelat cu programul „Școlilor de vară”, oferă elevilor ocazia de a experimenta o zi din viața militarilor, într-un mod interactiv și autentic.

Astfel, au fost militari pentru o zi elevi din cadrul Liceului Teoretic „Grigore Antipa”, Colegiului Economic „Octav Onicescu” și Liceului Dimitrie Negreanu, alături de elevi ai „Școlii de vară” organizată de Parohia Sf. Ioan Botezătorul din Botoșani.

”A fost o experiență captivantă pentru toți cei implicați în activitatea „Militar pentru o zi”. Mulțumim tuturor participanților pentru implicare și interesul de care au dat dovadă!”, au transmis reprezentanții Batalionului 335 Artilerie ”Alexandru cel Bun”.
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un botoșănean a dat de bucluc după ce i-a mințit pe polițiști!

astăzi, 19:24
409

Echipajele de poliție din Marginea și Gălănești, județul Suceava, au identificat și oprit regulamentar pentru control autoutilitara care se deplasa pe DN17A de pe raza comunei Marginea.Cond...

Intervenție de urgență a pompierilor într-un apartament: Au murit 6 pisici și 3 câini, salvatorii au salvat o pisică și șase porumbei!

astăzi, 17:45
405

O intervenție de urgență a pompierilor militari din cadrul Detașamentului Suceava s-a desfășurat, duminică în municipiul Suceava.Potrivit plutonier Radu Gabriel din cadrul ISU Suceava...

A plecat la cele veșnice o artistă din Botoșani. ”Ai creat frumusețe toată viața!”

astăzi, 16:16
2677

S-a stins din viață Veronica Mocanu. În urmă cu doar cinci zile își aniversaze ziua de naștere, la împlinirea celor 78 de ani. Tristul anunț a fost făcut de fiul artistei, car...