Vacanță în poligon: Elevii botoșăneni prind gustul vieții de militar (foto)

Participă la instrucții, asistă la exerciții militare, pun întrebări și primesc răspunsuri de la cei în măsură să răspundă: ostașii care fac parte din Batalionul 335 Artilerie ”Alexandru cel Bun”.

Vacanță în poligon: Elevii botoșăneni prind gustul vieții de militar (foto)

   Foto: Claudiu-Ionuț Avătăjiței

Proiectul „Militar pentru o zi”, organizat de Batalionul 335 Artilerie ”Alexandru cel Bun” din Botoșani, corelat cu programul „Școlilor de vară”, oferă elevilor ocazia de a experimenta o zi din viața militarilor, într-un mod interactiv și autentic.

Astfel, au fost militari pentru o zi elevi din cadrul Liceului Teoretic „Grigore Antipa”, Colegiului Economic „Octav Onicescu” și Liceului Dimitrie Negreanu, alături de elevi ai „Școlii de vară” organizată de Parohia Sf. Ioan Botezătorul din Botoșani.

”A fost o experiență captivantă pentru toți cei implicați în activitatea „Militar pentru o zi”. Mulțumim tuturor participanților pentru implicare și interesul de care au dat dovadă!”, au transmis reprezentanții Batalionului 335 Artilerie ”Alexandru cel Bun”.












 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie de informare a elevilor cu privire la normele de siguranță, desfășurată de jandarmi în Botoșani și în alte două localități!

Saturday, 7 September 2024

Activitatea s-a desfășurat în cadrul campaniei de informare „Școli în siguranță", premergătoare deschiderii anului școlar 2024 – 2025, și a constat în discu...

Transportul copiilor în mașină: Ce spune Codul Rutier!

Saturday, 7 September 2024

Dar, la fel de important, Codul Rutier stabilește de la ce vârstă au voie copiii în mașină, indiferent de locul pe care îl ocupă. Conform legii, copiii care nu au împli...

Valeriu Iftime: „Mergem înainte, la fel de hotărât!”

Saturday, 7 September 2024

Cam asta a fost reacția mea când am citit postarea doamnei Federovici, în care sunt acuzat de misoginism. Confuzie totală A trebuit să citesc de două ori ca să mă asigur că mintea n...