Uniți pentru promovarea educației în cadrul unui eveniment sportiv la Săveni (fotogalerie)

Uniți pentru promovarea educației în cadrul unui eveniment sportiv la Săveni (fotogalerie)

Cupa „Arlechino Moldova”, care s-a desfășurat în zilele de 3 și 4 iunie pe Complexul Sportiv „Unirea” din Săveni, a reprezentat un moment colectiv de susținere a educației copiilor.

Organizații politice, juridice, economice și culturale au colaborat pentru organizarea acestei competiții sportive, dedicate juniorilor la care au participat sute de elevi de gimnaziu și liceu din școlile botoșănene. Pentru buna desfășurare a evenimentului sportiv au dat o mână de ajutor sponsorii Decathlon și Roland Partners, care au contribuit cu diferite bunuri sportive și organizatorice.

De asemenea, Primăria orașului Săveni, Poliția Locală din Săveni, Liga Voluntarilor din Săveni, publicațiile știri.botoșani.ro, foto-reporter.ro și Gazeta de Botoșani, au susținut, direct sau indirect, educația copiilor.

„Această competiție a fost un bun prilej pentru voluntari și elevi de a colabora și comunica eficient într-un cadru organizat. Acest tip de competiții cultural sportive trebuie să aibă loc în mod regulat, pentru că în acest fel voluntarii și elevii vor avea în mod susținut oportunități de dezvoltare a calităților inter-personale și sociale, calități ce stau la baza dezvoltării caracterelor curate, puternice”, a precizat Marius Pomîrleanu, președintele Asociației „Arlechino Moldova”.















(Comunicat de presă)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
176

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...

Botoșănean judecat după ce și-a bătut cu cruzime soția!

astăzi, 09:33
33

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a lui P.D., în vârstă de 67 de ani, din orașul Flămânzi, jude...

Bogdan Andone își prezintă scuzele după victoria Botoșaniului cu Dinamo: ”Vreau să explic de ce mi-am ieșit din fire!”

astăzi, 08:48
249

Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a avut o ieșire nervoasă la partida câștigată cu Dinamo, 2-1.Tehnicianul s-a certat cu arbitrul partidei, în prima r...