Ultima zi de liceu, întâia zi cu amintiri pentru elevii din anii terminali din cadrul Liceului Alexandru cel Bun din Botoșani

Ultima zi de liceu, întâia zi cu amintiri pentru elevii din anii terminali din cadrul Liceului Alexandru cel Bun din Botoșani

Conducerea Liceului „Alexandru cel Bun” din Botoșani a organizat festivitatea de absolvire dedicată elevilor din anii terminali, într-un mod cu totul inedit pentru a împărtăși emoția ultimei zile din viața de licean.

Astfel, pentru a marca acest eveniment, elevii claselor a XII a au realizat câte un filmuleț în care au surprins momente emoționante trăite de-a lungul celor patru ani de studiu, stârnind pe de o parte, lacrimi de dor și de tristețe iar pe de altă parte, amuzamentul rememorării acestor clipe minunate.

Directoarea Liceului „Alexandru cel Bun” din Botoșani, doamna prof. Ana-Maria Loghin, a ținut să adresesze câteva rânduri dedicate absolvenților liceului, acordând cu această ocazie  titlul de “Șef de Promoție” elevei Cristina Murariu din clasa a XII a A.

“Dragi absolvenți, stimați părinți, dragi colegi,

Ca în fiecare an, la sfârșitul lunii mai, sărbătorim tinerețea, sfârșitul deplin al adolescenței și începutul maturității!

Este ziua absolvirii! Este ziua pe care atât de multe generații au serbat-o în felul lor. Din păcate, ultimul sunet de clopoțel îl veți auzi doar în inima voastră! Este momentul în care vă rog să păstrați în sufletele voastre amintirile din sala de clasă!

Vă mulțumesc pentru tot ce am avut împreună, elevi, părinți și profesori, și rugăm pe Dumnezeu să vă lumineze mintea și sufletul în tot ceea ce va urma!

Și pentru că viitorul vă aparține deja, vă felicit, dragi absolvenți, și vă doresc mult succes!”, este mesajul transmis de prof. Ana-Maria Loghin, directorul Liceului “Alexandru cel Bun”.

 

 

 

Spune-ne opinia ta