TOATE scolile din judetul Botosani, INCHISE LUNI!

TOATE scolile din judetul Botosani, INCHISE LUNI!

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a anuntat, duminica, faptul ca in 26 de judete din tara, inclusiv Botosani, in care s-a instituit Cod Galben si Portocaliu de zapada si viscol, elevii nu vor merge luni la cursuri.

"Toate judetele care au fost afectate de Cod Galben sau Portocaliu, maine (luni, n.red.) nu vor sustine cursurile. Sunt 26 de judete in care scolile vor fi inchise", a spus Remus Priccopie.

"Nu putem risca sa punem in pericol sanatatea vreunui copil", a precizat si Liviu Dragnea.

UPDATE: "Sigur maine (luni, n.red.), in toate judetele aflate sub Cod Galben si Portocaliu scolile sunt inchise, iar pentru ziua de marti, inspectoratele scolare judetene au libertatea de a decide", a spus vicepremierul Liviu Dragnea. 

"Luni, toate scolile din judetul Botosani vor fi inchise deoarece s-a luat decizia ca toate judetele in care a fost Cod Galben in ultimele doua zile sa inchida scolile dupa care, in functie de evolutia vremii, vom comunica daca mai este necesar si marti", a declarat inspectorul scolar general Mihaela Hunca.

Aceasta a mai precizat ca, la nivelul judetului Botosani, exista zone  izolate unde copiii nu pot sa ajunga la scoala.  
 
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
286

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
429

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
565

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...