Titularizare 2020: va fi cea mai crâncenă bătălie a notelor din ultimii ani

Titularizare 2020: va fi cea mai crâncenă bătălie a notelor din ultimii ani

Nu mai puțin de 558 de candidați s-au înscris la concursul național de Titularizare 2020 din acest an la Botoșani, candidați care vizează doar 40 posturi pe perioadă nedeterminată care au fost scoase la concurs. Listele cu numele candidaților înscriși în acest an la Titularizare au fost publicate vineri seară de Ministerul Educației pe site-ul Titularizare.edu.ro.

La nivel național sunt peste 29 de mii de candidați înscriși la Titularizare 2020 și doar 3.900 de posturi cu perioadă nedeterminată scoase la concurs, ceea ce înseamnă că va fi cea mai crâncenă bătălie a notelor din ultimii ani.

Dacă la nivel național sunt peste șapte candidați pe un loc, la Botoșani cifra se apropie de 14.

Potrivit listelor publicate de Ministerul Educației, acesta este al doilea cel mai mare număr de înscrieri la acest concurs de angajare în învățământ și/sau ocuparea posturilor vacante din ultimii 6 ani. Cel mai mare număr de candidați înscriși în ultimii ani a fost în 2018, când au fost peste 31 de mii.

Numărul posturilor scoase la concurs în sistemul de învățământ din România pentru angajarea pe perioadă nedeterminată, adică titularizabile, este de doar 3.948, unul dintre cele mai mici din ultimii ani, cu peste 1000 mai mic față de anul trecut, când au fost scoase la concurs 4.319 de posturi de acest fel.

Proba scrisă din cadrul acestui concurs (titularizare) va avea loc în data de 29 iulie 2020, cu respectarea tuturor măsurilor igienico-sanitare în vigoare. Primele rezultate vor fi afișate pe 4 august. Contestațiile vor fi depuse în perioada 4-5 august, iar în data de 11 august vor fi afișate rezultatele finale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Județul Botoșani a intrat în cea mai importantă competiție de promovare a turismului intern (fotogalerie)

astăzi, 16:20
96

Județul Botoșani, „Tărâmul Sfinților”, a intrat în cea mai importantă competiție de promovare a turismului intern, „Destinația Anului 2023”, la categoria &bd...

„Cerere în căsătorie” și „Angajare de clovn” pe scena Teatrului „Eminescu” (fotogalerie)

astăzi, 16:11
35

Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani vă invită în acest sfârșit de săptămână, la spectacolele „Cerere în căsătorie” de A.P. Cehov, regia Mihai Don...

Comerciant de lemne lăsat fără marfă și amendat

astăzi, 14:47
78

La data de 21 martie 2023, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au oprit pentru control, pe drumul județean D.J. 291 C, în comuna Șendriceni, o autoutilitară care transporta material lemno...