Titularizare 2020. A fost publicat calendarul şi modele de subiecte şi bareme pentru toate materiile

Titularizare 2020. A fost publicat calendarul şi modele de subiecte şi bareme pentru toate materiile

Modele de subiecte pentru examenul de titularizare din 15 iulie 2020 au fost publicate de Centrul Național de Evaluare și Examinare, instituția din subordinea Ministerului Educației care concepe subiectele testărilor naționale, scrie Edupedu.ro.

Titularizarea presupune angajarea într-o școală, pe o perioadă nedeterminată.

Examenul scris de titularizare durează 4 ore și se desfășoară pe 15 iulie. Calendarul examenului de titularizare 2020 prevede că în perioada 11-15 mai se depun dosarele la Inspectoratul Școlar și în 25 mai – 30 iunie se susțin inspecțiile speciale la clasă.

Primele rezultate de la titularizare 2020 sunt afișate pe 21 iulie, iar repartizarea candidaților are loc în zilele 29-31 iulie.

Pentru a se titulariza – deci pentru a se angaja pe o perioadă nedeterminată – profesorii trebuie să obțină minimum nota 7 atât la examenul scris, cât și la inspecția la clasă în profilul postului.

Pentru a deveni suplinitor – deci pentru angajarea pe perioadă determinată – candidații trebuie să obțină minimum nota 5 atât la proba scrisă, cât și la inspecție.

Modele de subiecte pentru Titularizare, pe fiecare materie, pot fi consultate aici: Edupedu.ro

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Olimpicii fotbaliști din Botoșani, pe podium la faza zonală a competiției! (Foto)

astăzi, 07:34
32

Echipele reprezentative ale județului Botoșani, care s-au calificat la această fază a competiției, s-au întors acasă cu rezultate remarcabile.”Atât băieții, cât și...

Pecheziții la AJOFM: Trei agenți economici din Botoșani în vizorul Parchetului European!

astăzi, 07:18
138

Organele de cercetare, sub coordonarea procurorilor Parchetului European, în baza unui ordin de percheziţie domiciliară la sediul AJOFM Botoşani, au ridicat documente care au stat la baza fin...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Cuvios Ioan de la Lavra Veche; Sfântul Sfinţit Mucenic Pafnutie

astăzi, 07:00
17

În Pustia Palestinei, aproape de Ierusalim, se afla o frumoasă aşezare călugărească întemeiată de Sfântul Hariton şi se numea Lavra Veche, întrucât sfântul o...