Sute de copii înscriși la Centrul de Excelență în 2021 și peste 300 de premii obținute la etapele județene ale olimpiadelor și competițiilor școlare (video)

Sute de copii înscriși la Centrul de Excelență în 2021 și peste 300 de premii obținute la etapele județene ale olimpiadelor și competițiilor școlare (video)

În cadrul „Galei Olimpicilor din Educație”, eveniment care a avut loc, joi, la Colegiul Național „A.T. Laurian” din Botoșani, fostul director al Centrului Județean de Excelență (CEX), Gabriel Hârtie, a precizat că, în anul 2021, peste 700 de copii au trecut pragul instituției.

Potrivit acestuia, tot în 2021, au fost obținute 329 de premii la etapele județene ale olimpiadelor și concursurilor organizate la Botoșani, iar 63 au ajuns la etapele naționale pentru a reprezenta județul.

„S-a muncit foarte mult ca să ia ființă la Botoșani Centrul de Excelență. Sperăm că am reușit să vă oferim un cadru cât de cât propice pregătirii dumneavoastră. Sigur, rezultatele vorbesc. Anul trecut am avut peste 700 de copii care au trecut pragul Centrului Județean de Excelență, în anul școlar 2021. V-ați pregătit în acele grupe de excelență, 48 la număr. 329 de premii ați obținut, dragi copii, la etapele județene la olimpiadele și concursurilor organizate la Botoșani. 63 dintre voi ați reprezentat județul la etapele naționale”, a declarat Gabriel Hârtie, director al Liceului cu Program Sportiv din Botoșani.

Acesta a ținut să îi felicite pe olimpicii județului și să îi sfătuiască ca un părinte.

„Vă felicit pe această cale și trebuie să le mulțumim și profesorilor de la școlile de unde voi proveniți. Ne mândrim cu voi. Să știți că am dat acest sfat și elevilor de la Liceul Sportiv la începutul anului școlar. Orice lucru trainic se construiește foarte greu, orice efort pe care îl depuneți, orice oră de studiu pe care v-o dedicați, fiți convinși că va conta foarte mult pentru viitorul vostru pe care vă doriți să vi-l creați. Va fi ca o piatră de temelie”, a conchis acesta.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Noul șef al Poliției Locale este oficial membru ATOP Botoșani! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
953

Lucian Deleanu este noul director executiv al Poliției Locale, funcție pe care o exercită cu caracter temporar până când postul va fi scos la concurs. Acesta ocupa funcția de șef Ser...

Circ politic în ședința de CL la Botoșani, Cosmin Andrei deranjat de limbajul unui consilier. „Mai vociferează colegii mei din partea dreaptă...” (video)

Joi, 25 Aprilie 2024
1352

Joi, 25 aprilie, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local a Primăriei municipiului Botoșani. Lupta electorală care bate la ușă i-a făcut pe aleșii locali să se trezească din scaune ...

Premieră în CL: Președinte de ședință numit fără scandal! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
641

În ședința ordinară a Consiliului Local din cursul zilei de joi, 25 aprilie, pe ordinea de zi s-a aflat și proiectul ce vizează alegerea unui nou președinte de ședință pentru următoare...