Supraveghetori la concursul pentru directorii de școli, desemnați prin tragere la sorți. Telefon pentru sesizarea faptelor de corupție!
BOTOSANI

Supraveghetori la concursul pentru directorii de școli, desemnați prin tragere la sorți. Telefon pentru sesizarea faptelor de corupție!

Supraveghetorii care vor fi la proba scrisă a concursului pentru directorii și directorii adjuncți ai unităților de învățământ din județul Botoșani vor fi desemnați prin tragere la sorți.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean tragerea la sorți de va desfășura duminică, 16 iulie, la ora 10.00, la sediul Inspectoratului.

Inspectoratul Școlar a pus la dispoziție și un telefon gratuit la care cetățenii pot semnala neregulile apărute în organizarea și desfășurarea concursului național de ocupare a funcțiilor de directori și directori adjuncți din unitățile de învățământ preunversitar, sesiunea iunieaugust 2017. Numărul la care poti fi făcute sesizări este 0800816231.

De asemenea, eventualele fapte de corupție pot fi semnalate și pe site-ul http://educatiepentruviitor.edu.ro.

Proba scrisă va avea loc în data de 17 iulie, la Colegiul Național "A.T. Laurian". Pe cele 55 de posturi vacante de directori și directori adjuncți s-au înscris 61 de candidați, dar au fost înregistrate 67 de candidaturi pentru că sunt profesori care candidează pentru ambele funcții de la nivelul unei școli sau la școli diferite. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Misiune contracronometru, în această dimineață: Bărbat scos din fântână, soția a suferit un atac de panică! (Foto)

astăzi, 08:23
312

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost salvat de pompieri dintr-o fântână adâncă de aproximativ șapte metri. Misiunea contracronometru a avut loc, în urmă cu...

Comorile Botoșaniului: Bisericuța veche de aproape trei secole în care creștinii își unesc și astăzi destinele! (Foto)

astăzi, 07:57
102

Aici, în urmă cu mai bine de un sfert de secol, în micuța bisericuță de lemn pășea Regele Mihai al României.Bisericuța de lemn din Brăești este de o frumusețe cuceritoa...

Joaca unui copil de 6 ani: Tone de furaje făcute scrum în curtea bunicilor! (Foto)

astăzi, 07:19
524

S-a întâmplat seara trecută, în localitatea Cristești. Îngrijorați că incendiul ar putea să se extindă, oamenii au sunat după ajutor. La fața locului au ajuns,...