Structuri invitate să se înscrie în Programul de Sprijin al Sportului de Performanță

Structuri invitate să se înscrie în Programul de Sprijin al Sportului de Performanță

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret (DSJT) din Botoșani anunță structurile sportive cu personalitate juridica de pe raza de competență a județului Botoșani cu privire la deschiderea Programului de Sprijin al Sportului de Performanță.

Practic, programul constă în acordarea de vouchere în valoare de 300 RON pentru încurajarea și sprijinirea copiilor născuți în perioada 1 ianuarie 2005 -31 decembrie 2014 care nu au mai fost legitimați la un club sportiv, în vederea practicării sportului de performanță. Documentele privind înscrierea clubului și a sportivilor se pot descărca atât de pe site-ul mts.ro cat și de pe site-ul direcției județene de sport și tineret Botoșani e-tineretbotosani.ro in sectiunea Comunicari Sport .

Ajutorul financiar se asigură de la bugetul de stat prin bugetul Ministerului Tineretului și Sportului de la capitolul 68 01 asigurări și asistență socială. Voucherele se distribuie de către Direcțiile Județene pentru Sport și Tineret prin cluburile sportive la care s-au legitimat sportivii prevăzuți mai sus.

(Comunicat de presă)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
19

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
129

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
751

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...