„STEAM is fun!” - mobilitate realizată cu elevii de la Școala Gimnazială Nr. 1 din Albești (fotogalerie)

„STEAM is fun!” - mobilitate realizată cu elevii de la Școala Gimnazială Nr. 1 din Albești (fotogalerie)

A patra mobilitate a proiectului „WE ARE BETTER WITH STEAM” cu nr. de înregistrare: 2020-1-RO01-KA229-080262_1, din cadrul programului Erasmus+ KA229 , a avut loc în Kavadarci, Macedonia de Nord în perioada 20 - 27 noiembrie, 2022. La această mobilitate au participat elevi din șase țări partenere: Turcia, Bulgaria, Italia, Macedonia de Nord, Portugalia și România.

Elevii din fiecare țară parteneră au fost implicați în activități STEAM în care au avut ocazia să îndeplinească obiectivele specifice ale Programului Erasmus +.

Pe parcursul celor cinci zile ale mobilității, elevii au participat la activității de cunoaștere, experimente inedite în laboratorul de chimie, activități matematice, activități sportive și lecții interactive de geografie. Activitățile au fost alternate cu activități recreative și cu vizitarea unor obiective turistice care au consolidat activitățile realizate. Participarea la aceste activități le-a oferit tuturor participanților oportunitatea de a-și îmbunătăți abilitățile de comunicare în limba engleză și a competențelor de utilizare a instrumentelor IT.

Toți participanții la mobilitate au fost implicați activ pe tot parcursul ei și au concluzionat faptul că tema stabilită în proiect a fost îndeplinită cu succes.






 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani și CL! (foto, video)

Marţi, 30 Aprilie 2024
882

Marți dimineață, membrii Alianței Dreapta Unită și-au depus candidaturile pentru Primăria municipiului Botoșani și pentru Consiliul Local.Astfel, din partea ADU va candida pentru funcția...

O tânără din Botoșani, Ioana Vasilachi: „Străbunicul a ținut să îmi transmită să nu uit niciodată de Dumnezeu, familie și jurământul pe care l-am depus față de țară.”

Luni, 29 Aprilie 2024
8821

Povestea Ioanei Vasilachi își are rădăcinile în comuna Mileanca. O comună despre care nu toată lumea știe prea multe, care este departe de civilizația orășenească, însă care adună o com...

Cel mai mare dispensar medical din mediul rural, realizat într-o comună din Botoșani! (foto, video)

Luni, 29 Aprilie 2024
1297

În comuna Mihai Eminescu din județul Botoșani a fost realizată recepția lucrărilor la cel mai mare dispensar medical uman din mediul rural. Evenimentul a avut loc luni, la ora 13:00.Inv...