Schimbări în echipa IȘJ. Inspectorii școlari generali adjuncți au fost înlocuiți (video)

Schimbări în echipa IȘJ. Inspectorii școlari generali adjuncți au fost înlocuiți (video)

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc la sediul Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) din Botoșani, au fost anunțate primele schimbări din echipa Inspectoratului.

Inspectorii școlari generali adjuncți Ana-Maria Loghin, pe curriculum și inspecție școlară și Bogdan Suruciuc, pe management, au fost înlocuiți cu Ciprian Manolache și Cristina Bălăucă.

Locul Anei-Maria Loghin îl va ocupa Ciprian Manolache, profesor de limba și literatura română la Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga”, iar cel al lui Bogdan Suruciuc, va fi ocupat de Cristina Bălăucă, profesor de fizică la Colegiul Național „Mihai Eminescu”.

„Începând de astăzi voi ocupa funcția de inspector școlar general adjunct în cadrul Inspectoratului Școlar și sunt onorată că voi lucra în această echipă. Sper într-o colaborare cât mai bună. Vom avea multe lucruri de făcut, mai ales că îmi place foarte mult să muncesc, să învăț și, în același timp, să aduc beneficii celor din jurul meu”, a precizat Cristina Bălăucă.

„Am lucrat în cadrul Inspectoratului Școlar încă din anul 2013. Sunt, de asemenea, onorat să ocup această poziție de inspector școlar general adjunct și propun ca, împreună cu doamna inspector școlar general Ada Macovei și inspector școlar general adjunct Cristina Bălăucă, să facem o echipă frumoasă, să lucrăm, în primul rând, pentru elevi, pentru cadrele didactice, pentru părinți, să oferim transparență în procesul educațional și să identificăm și să promovăm cadre didactice competente, care să facă cinste județului Botoșani”, a declarat în cadrul conferinței și profesorul Ciprian Manolache.

Ada Macovei, inspector școlar general în cadrul Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) din Botoșani, a anunțat că vor mai urma și alte schimbări în perioada ce urmează.

Inspectorii școlari generali adjuncți Cristina Bălăucă și Ciprian Manolache și-au început activitatea în această funcție astăzi, 16 mai.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Circ politic în ședința de CL, s-a lăsat și cu jigniri. Primar: „Pietrele mai lipsesc și crucea...” (foto, video)

Joi, 28 Martie 2024
1098

În prag de campanie electorală politicienii nu mai țin cont de nimic. Ședința de Consiliul Local a Primăriei municipiului Botoșani din cursul zilei de joi, 28 martie 2024, s-a lăsat cu o ...

Calvar pentru șoferi pe strada Pacea, consilier nemulțumit de... asfaltare (foto, video)

Joi, 28 Martie 2024
699

În plenul ședinței de Consiliul Local de luna trecută, consilierul Maxim Maricel s-a declarat nemulțumit de faptul că nu intervine nimeni pe strada Pacea, acolo unde șoferii se „chin...

Zilele municipiului Botoșani sub semnul întrebării, consilierii nu au votat proiectul: „A picat, clar. Bucurați-vă” (foto, video)

Joi, 28 Martie 2024
410

Raluca Curelariu, consilier local din partea partidului USR – Filiala Botoșani, a avut o interpelare în acest sens, punând spre dezbatere un amendament la acest proiect.„N...