S-au afisat REZULTATELE LA BACALAUREAT! Vezi notele la fiecare liceu din Botosani!

S-au afisat REZULTATELE LA BACALAUREAT! Vezi notele la fiecare liceu din Botosani!

Ministerul Educatiei a publicat, duminica seara rezultatele obtinute de elevi in prima sesiune a examenului de bacalaureat din acest an.

Până la ora 19:00, au fost încărcate 99,62% din date. Conform acestora, 59,18% dintre absolvenţii de clasa a XII-a au promovat Bacalaureatul. Procentul este mai mare cu 3%, comparativ cu situaţia parţială centralizată în iulie 2013 (pentru aproximativ 99% din date), când acesta era de 55,65%.

Contestațiile se depun luni, între orele 12:00-16:00. Acestea urmează să fie soluţionate în intervalul 8-10 iulie. Rezultatele finale vor fi făcute publice pe data de 11 iulie.  

Media minimă de promovare, pe disciplină, este 5, iar media finală, totală, a tuturor disciplinelor, necesară pentru promovarea Bacalaureatului, este minimum 6.

Rezultatele Bacalaureat 2014 in Botosani au fost publicate pe EDU.ro si pot fi accesate AICI
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
337

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
482

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
605

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...