Rezultatele obţinute de elevii botoşăneni la faza judeţeană a Olimpiadei de Lingvistică. Cine s-a calificat la faza naţională!

Rezultatele obţinute de elevii botoşăneni la faza judeţeană a Olimpiadei de Lingvistică. Cine s-a calificat la faza naţională!

Nu mai puţin de şase elevi din Botoşani s-au calificat la faza naţională a Olimpiadei de Lingvistică, faza judeţeană desfăşurându-se în data de 27 ianuarie.

La Secţiunea antrenament s-a calificat la faza naţională eleva Teona Gheorghiescu, din clasa a VI-a, de la Şcoala Gimnazială Mihail Kogălniceanu Dorohoi, şi Evelina Pânzariu, din clasa a VI-a, de la aceeaşi unitate de învăţământ.

La Secţiunea exerciţiu, elevul Ştefan Creţu, din clasa a VIII-a, de la Colegiul Naţional A.T. Laurian, s-a calificat la faza naţională, iar la Secţiunea performanţă trei elevi vor reprezenta judeţul la faza naţională.

Este vorba de Ştefan Bălăucă, clasa a XII-a, de la Colegiul Naţional M. Eminescu, Onisim Pânzariu, clasa a X-a, de la Liceul Regina Maria Dorohoi, şi Matei Anechitei, clasa a XII-a, de la Colegiul Naţional M.Eminescu.




 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, Copălău și Prăjeni!

astăzi, 15:45
95

Meteorologii au actualizat prognoza și au emis o avertizare nowcasting tip cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, ...

Localitățile Vorona și Tudora intră până la ora 16.00 sub Cod galben de instabilitate atmosferică!

astăzi, 15:19
133

Până la ora 16:00, localitățile Vorona și Tudora se vor afla sub o atenționare meteorologică tip cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată.Se anunță averse care v...

Angela Paveliuc-Olariu, despre odiseea ouălor încondeiate de Paște. „Cojile de ou aveau şi ele importanţa lor”

astăzi, 14:07
28

Pentru Angela-Paveliuc Olariu, aşa cum chiar ea recunoaşte, etnografia a fost un adevărat refugiu, unul care a purtat-o pe culmile frumuseţilor tradiţionale.Vorbeşte cu drag despre etnografi...