Rezultatele de la Bacalaureat înainte de contestații: Două medii de 10 la Botoșani!

Rezultatele la examenul național de Bacalaureat au fost publicate, luni, pe bacalaureat.edu.ro, dar și la avizierele centrelor de examen.

Emoțiile au luat sfârșit. Elevii botoșăneni au aflat, luni, ce note au luat în urma susținerii probelor scrise din cadrul examenul național de Bacalaureat.

Rezultatele la BAC 2024 sunt în format anonimizat, ceea ce înseamnă că pe pagina online dedicată apar coduri în dreptul cărora vor fi afișate notele și mediile. Fiecare candidat a primit anterior afișării rezultatelor codul specific.

În funcție de notele obținute la Bacalaureat 2024, candidații vor primi calificativul „admis” sau „respins”. Pentru a fi admiși, candidații trebuie să aibă media tuturor probelor peste 6 și nicio notă mai mică de 5.

Care este situația la Botoșani

După publicarea rezultatelor inițiale la examenul de Bacalaureat Botoșaniul are două medii de 10, obținute de un candidat de la Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga” din Botoșani și unul de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Botoșani.

Următoarea medie este de 9,96 și este a unui candidat de la Liceul „Regina Maria” din Dorohoi. De asemenea, aceeași medie a fost obținută și de un elev de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Botoșani.

Sunt candidați care au obținut și nota 1 sau 2 la una dintre materiile de examen.

Cei nemulțumiți pot depunde contestație în aceeași zi, începând cu ora 12:00 și până la ora 18:00.

Acestea fie sunt depuse personal la unitatea unde a fost susținut examenul, fie se transmite prin email, la adresa special pusă la dispoziție în acest scop, în același interval de timp. Recorectarea va fi făcută între 9 și 11 iulie 2024, iar rezultatele finale de Bacalaureat 2024 vor fi făcute publice pe 12 iulie.

Rezultatele de la examenul de bacalaureat pot fi accesate AICI.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Rapid, astăzi de la ora 18:15

astăzi, 12:38

FC Botoșani primește astăzi vizita celor de la Rapid în etapa cu numărul 12 din Superligă. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Rapid! FC Botoşani are a doua cea mai slabă defens...

O avarie produsă de un antreprenor local lasă fără apă trei sate din apropierea orașului Botoșani!

astăzi, 12:30

Nova Apaserv Botoșani informează că, în cursul zilei de vineri, 4 octombrie 2024, a avut loc o avarie la conducta de aducțiune apă potabilă, din PEHD cu diametrul de 140 mm, iar pân...

Botoșănenii, invitați la sărbătoarea de 10 ani a Clubului Toastmasters!

astăzi, 11:40

Cu această ocazie, structura dedicată dezvoltării personale și susținerii tuturor celor care vor să lupte cu emoțiile vorbitului în public organizează o ședință festivă. Eveniment...