REZULTATE Bacaluareat 2023: Un singur elev din Botoșani a obținut media 10!

Ministerul Educației a publicat, în urmă cu scurt timp, notele la examenul de Bacalaureat 2023. Rezultatele vor fi afișate și la avizierele liceelor unde elevii au susținut probele.

REZULTATE Bacaluareat 2023: Un singur elev din Botoșani a obținut media 10!

La Botoșani, un singur elev a obținut media 10. Este vorba despre un elev al Colegiului Național ”Mihai Eminescu” din municipiul reședință de județ.

În Top 10 cele mai bune medii la Bacalaureat 2023, se află elevi care provin din următoarele unități de învățământ: Colegiul Național ”Mihai Eminescu” (5), Liceul ”Regina Maria” Dorohoi (2), Liceul de Artă ”Ștefan Luchian” Botoșani (1), Liceul Pedagogic ”Nicolae Iorga” Botoșani (1), Liceul Tehnologic ”Nicolae Bălcescu” Flămânzi (1).

Elevii care intră pe platforma edu.ro pentru a afla notele trebuie să introducă codul primit de la școală, ca să afle rezultatul obținut la examenele din sesiunea iunie-iulie 2023 a Bacalaureatului. Sunt afișate rezultatele la toate probele scrise de la Bacalaureat – limba și literatura română, matematică sau istorie și proba la alegere, în funcție de profilul urmat.

De asemenea, astăzi, elevii nemulțumiți de notele obținute la Bacalaureat pot depune contestații.

Rezultatele finale, după recorectarea lucrărilor, vor fi afișate vineri, 7 iulie.

Candidații care nu promovează Bacalaureatul în sesiunea de vară se pot înscrie pentru sesiunea de toamnă. Înscrierile se vor face în perioada 17-24 iulie, probele scrise vor avea loc între 16 și 21 august, iar primele rezultate, înaintea contestațiilor, vor fi afișate pe 25 august.

Vezi aici rezultatele la Bacalaureat 2023!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Blocada polițiștilor a lăsat 7 șoferi fără permis în trei localități din Botoșani!

astăzi, 18:02
30

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 3 acțiuni punctuale în cadrul planului de activitate Blocada, acționând în sistem integrat  împreună...

ANAF a publicat ghidul RO e-Transport: amenzi de până la 100.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor!

astăzi, 17:20
43

Prin implementarea sistemului RO e-Transport, principalul obiectiv al ANAF este de a reduce decalajul fiscal de TVA, prin monitorizarea în timp real a mișcărilor de mărfuri pe drumurile nați...

Șefii MAI băgați în ședință de prefectul Sorin Cornilă. „Este o perioadă plină de evenimente...” (foto)

astăzi, 15:44
131

Sorin Cornilă, prefectul județului Botoșani, a convocat miercuri o ședință operativă cu șefii structurilor MAI din județ.La întâlnirea de lucru au participat Comisar șef Cost...