Provocarea lui Valeriu Iftime: ”Am zece fotbaliști care m-au întrebat dacă avem la Botoșani o...”

Patronul echipei de fotbal FC Botoșani și, deopotrivă, președinte al Camerei de Comerț, a lansat o provocare pentru administrația locală, însă ideea poate stârni și interesul mediului privat.

Provocarea lui Valeriu Iftime: ”Am zece fotbaliști care m-au întrebat dacă avem la Botoșani o...”

”De ce să nu avem o grădiniță în limba engleză?”, este întrebarea pe care Valeriu Iftime o adresează public, precizând că nu mai puțin de zece fotbaliști de la FC Botoșani au fost interesați de o astfel de unitate de învățământ pentru copiii lor.

”Am zece fotbaliști la FC Botoșani, zece, care m-au întrebat dacă avem la Botoșani o grădiniță în limba engleză sau franceză la care să-și trimită copiii. Și nu avem! Mi-am amintit că atunci când s-a făcut Școala Americană în București, în anii `90, zona în care s-a înființat școala, Pipera, s-a dezvoltat extraordinar”, a transmis Valeriu Iftime.

Potrivit celor precizate de președintele Camerei de Comerț Botoșani, o grădiniță în limba engleză sau franceză ar veni în sprijinul străinilor aflați temporar în oraș, în special pentru familiile tinere.

”A avea o grădiniță sau o școală în limba engleză sau limba franceză la Botoșani nu-i deloc un lucru de neglijat. Ar stârni interesul nu doar pentru străinii care stau un timp în oraș, așa cum sunt fotbaliștii mei, ci în primul rând pentru familiile tinere din oraș, care au copii mici și vor să îi crească în cele mai bune condiții și să-i învețe de mici o limbă străină. Poate prind ideea și autoritățile noastre!”, a conchis Valeriu Iftime.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
47

Înaintea sărbătorilor pascale, polițiștii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale ...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
48

 Cu multă dorire în suflet pentru viaţa monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată şcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
304

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...