Promovabilitate de peste 80% la proba scrisă a concursului pentru directori de școli

Promovabilitate de peste 80% la proba scrisă a concursului pentru directori de școli

Vineri, 18 februarie, s-a desfășurat proba scrisă a concursului pentru ocuparea posturilor vacante de directori și directori adjuncți din unitățile de învățământ din Botoșani.

În urma evaluării dosarelor de concurs 37 de candidați au fost declarați admiși, fiind disponibile un număr de 37 de posturi.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) din Botoșani, la proba scrisă s-au prezentat 33 de candidați, trei din totalul celor înscriși fiind declarați absenți.

S-au obținut șase note între 5 și 6,99, 27 de note peste șapte, din care trei note peste nouă, iar cea mai mare notă este de 9,20.

Procentul de promovare din sesiunea ianuarie – aprilie 2022 este de 81,82%.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani și CL! (foto, video)

Marţi, 30 Aprilie 2024
1064

Marți dimineață, membrii Alianței Dreapta Unită și-au depus candidaturile pentru Primăria municipiului Botoșani și pentru Consiliul Local.Astfel, din partea ADU va candida pentru funcția...

O tânără din Botoșani, Ioana Vasilachi: „Străbunicul a ținut să îmi transmită să nu uit niciodată de Dumnezeu, familie și jurământul pe care l-am depus față de țară.”

Luni, 29 Aprilie 2024
9572

Povestea Ioanei Vasilachi își are rădăcinile în comuna Mileanca. O comună despre care nu toată lumea știe prea multe, care este departe de civilizația orășenească, însă care adună o com...

Cel mai mare dispensar medical din mediul rural, realizat într-o comună din Botoșani! (foto, video)

Luni, 29 Aprilie 2024
1303

În comuna Mihai Eminescu din județul Botoșani a fost realizată recepția lucrărilor la cel mai mare dispensar medical uman din mediul rural. Evenimentul a avut loc luni, la ora 13:00.Inv...