Programe de formare pentru cadrele didactice prin proiectul CRED!

Participarea la aceste programe de formare continuă acreditate reprezintă o oportunitate pentru cadrele didactice şi implicit pentru elevi, sprijinind implementarea la clasă şi în şcoală a competenţelor cheie, susţinând abordări didactice centrate pe competenţe.

Sustenabilitatea proiectului „CURRICULUM RELEVANT, EDUCAȚIE DESCHISĂ pentru toți” - CRED, cod SMIS 2014+: 118327, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, beneficiar Ministerul Educaţiei şi Cercetării, în care Casa Corpului Didactic Botoşani este coordonator partener pentru regiunea N-E, are loc în perioada decembrie 2023 - decembrie 2026.

În acest sens activităţile care se derulează în regiune sunt de promovare şi diseminare, precum şi cele de formare a cadrelor didactice din învăţământul primar şi gimnazial.

 

Casa Corpului Didactic Botoşani oferă următoarele programe de formare continuă acreditate pentru cadrele didactice din întreaga regiune:

- CRED – Curriculum relevant, educație deschisă pentru toți. Formare nivel II – învățământ primar – 60 ore, 15 CPT;

- CRED – Curriculum relevant, educație deschisă pentru toți. Formare nivel II – învățământ gimnazial – 60 ore, 15 CPT;

- Managementul implementării eficiente a curriculumului naţional – MANAGER CRED. Formare nivel II – 60 ore, 15 CPT;

- Resurse educaționale digitale: realizare, utilizare, evaluare. Formare nivel II – 60 ore, 15 CPT.

Pentru a putea participa la aceste programe cadrele didactice din învăţământul primar şi gimnazial din regiunea N-E se pot înscrie la următorul link: https://forms.gle/Z1deLXd26pYAPxmL9.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Rezultate remarcabile pentru elevii din Botoșani la Olimpiada Națională de Limba Engleză! (Foto)

astăzi, 10:54

Etapa națională a Olimpiadei Naționale de Limba Engleză s-a desfășurat la Tulcea, în perioada 24–28 aprilie 2025. Competiția, organizată de Ministerul Educației și Cercetării di...

Profesor universitar din Iași: Ce s-a întâmplat în Spania? ”Sunt probleme pe care le-am anticipat inclusiv pentru Romania!”

astăzi, 10:22

Silviu Gurlui, profesor de fizică la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, a explicat care ar fi cauza acestui blackout: ”O supraîncărcare masivă a rețelei el...

Enescu, pomenit de Paștele Blajinilor, la 70 de ani de la trecerea în veșnicie. Și o poveste din curtea bisericii din Liveniul natal! (Foto)

astăzi, 09:50

Compozitorul George Enescu a fost pomenit luni la Biserica „Sf. Gheorghe” – Nou din Capitală. Slujba a fost oficiată de Episcopul vicar Timotei Prahoveanul al Arhiepiscopiei Bucure...