Profesorii albeșteni la a patra reuniune de proiect Erasmus+

Profesorii albeșteni la a patra reuniune de proiect Erasmus+

În perioada 16 – 22 septembrie a.c., a avut loc cea de a patra mobilitate (C4) din cadrul proiectului ,,English Language Acquisition with Blended Learning ”, proiect Erasmus+.

La această acțiune, desfășurată în Letonia, au participat doi profesori din Iskenderum, Turcia, doi profesori din Tokat, Turcia, trei profesori din Ogre, Letonia și cinci profesori de la Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Botoșani, România.

Această mobilitate a avut ca scop formarea cadrelor didactice în vederea îndrumării părinților elevilor participanți la proiect, de a le schimba atitudinea acestora despre folosirea tehnologiei în învățarea limbii engleze. Ei au fost informați despre avantajele folosirii instrumentelor web2, de siguranța lucrului pe platformă cât și despre modul în care îi pot sprijini pe elevi în scopul îmbunătățirii abilităților de comunicare în limba engleză.  

,,Activitățile au fost antrenante, au fost prezentate modalități concrete de aprofundare a limbii engleze, părinții au fost cooperanți, iar profesorii participanți la mobilitate și-au îmbunătățit abilitățile de comunicare în limba engleză, cât și modul de lucru cu instrumentele digitale” a declarat echipa de proiect.

Activitățile s-au desfășurat pe parcursul a cinci zile, activități în care au fost implicați și părinții elevilor de la  școala din Ogre, Letonia. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
376

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
508

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
629

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...